; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Au facut Turul Frantei

17 July 2006

Cuplul de comentatori Radu Naum si Radu Banciu i-a insotit si anul acesta pe ciclistii care se alearga in Turul Frantei. Cea mai spectaculoasa competitie a acestei discipline sportive a ajuns la ultima etapa.
Cel mai dificil si interesant circuit, chinuitorul Tur al Frantei, a stat anul acesta sub semnul retragerii lui Lance Armstrong, singurul ciclist care a reusit sa castige de sapte ori aceasta competitie. In ciuda faptului ca ii recunosc valoarea, treaba aceasta nu a putut decat sa-i bucure pe cei doi comentatori deja binecunoscuti ai competitiei, Radu Naum si Radu Banciu.
“Turul a devenit, in sfarsit, foarte interesant, tocmai pentru ca lipseste Armstrong, intrecerea e deschisa oricaror surprize, apar figuri necunoscute… oricine poate castiga. Si pe mine, si pe Radu ne apasa deja chestia asta cu Lance, nu se mai intampla nimic. Acum e minunat, descoperi stiluri noi, sportivii nu mai sunt timorati. Nu se remarca nici o personalitate de talia lui Armstrong, dar tocmai de-aceea Turul a devenit mai atragator. Unii spun ca a fost o editie slaba, fara revelatii. De ce sa fie asa? Daca vezi un meci frumos intre Ucraina si Togo, sa zicem, inseamna ca e mai putin interesant doar pentru ca nu e vorba despre Brazilia si Franta?”, se intreaba retoric Radu Naum. Se declara bucurosi de schimbare si remarca prospetimea actualului Tur, precum si faptul ca suspansul se pastreaza pana in ultima clipa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare