; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Furios si iute 8 poster

Au apărut primul trailer și primul poster ale filmului „Furios și iute 8”

12 December 2016

„Fast & Furious 8' va avea premiera pe 21 aprilie 2017. Până atunci, fanii seriei se pot bucura de primul trailer al peliculei cu Vin Diesel în rol principal, precum și de primul poster al filmului.

După „Fast & Furious 7', unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari încasări internaționale, și cel de-al șaselea titlu cu cele mai mari încasări din istorie, vine cel mai nou capitol din cea mai populară și mai îndrăgită serie din toate timpurile: „FURIOS ȘI IUTE 8'.

furios-si-iute-8-poster

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

De pe plajele din Cuba, trecând prin străzile din New York, și ajungând tocmai pe tărâmurile înghețate ale Mării Barenț, echipa noastră de elită va traversa tot globul pentru a opri un anarhist în planurile sale de a dezlănțui haosul asupra întregii lumi, dar și pentru a-l aduce înapoi acasă pe cel care i-a făcut să devină o familie.

În „FURIOS ȘI IUTE 8', lui Vin Diesel i se alătură o distribuție stelară, formată din Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris' Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell.  Alături de nou-venita Charlize Theron îi vom regăsi pe Scott Eastwood și pe Helen Mirren.

Filmul e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Vin Diesel face un serial desprins din universul „Riddick'

Vin Diesel promite „o ultimă trilogie' „Furios și iute'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare