; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Au apărut primele zvonuri despre „Bond 23”

08 September 2011

Chiar dacă nu au început încă filmările pentru noul film bazat pe povestea celebrului James Bond- ele urmează să debuteze în noiembrie, a spus regizorul Sam Mendes, zvonurile despre pelicula cu Daniel Craig în rol principal apar ca ciupercile după ploaie. „Bond 23' va avea premiera în 2012.

Într-un interviu acordat recent în cadrul unei emisiuni de la un post britanic, cântăreața Adele a lăsat să se înțeleagă cum că ar înregistra deja o melodie din coloana sonoră a viitorului film din seria „James Bond', scrie uk.eonline.com.

Câștigătoarea premiului Grammy a declarat că se va întoarce în studioul de înregistrări în luna noiembrie, dar a spus clar și răspicat că nu este vorba de un nou album.

„De fapt este vorba de o piesă pentru un film… Wow, acum chiar că am divulgat ceva', a spus Adele.

Jurnalistul a încercat să scoată mai multe informații de la cântăreață, dar Adele nu a vrut să spună altceva, decât că este vorba de un concept, o singură melodie.

Daniel Craig nu are încă parteneră

Dacă numele lui Daniel Craig ca protagonist în filmul cu James Bond este sigur, nu același lucru se poate spune și despre partenera lui de filmări.

Noua fată Bond este încă necunoscută, chiar dacă mai multe nume au fost pomenite de la începutul anului încoace. Vorbim despre Naomie Harris (cunoscută din „Pirates of the Caribbean' și „28 Days Later') și „Ana Araujo (iubita rocker-ului de la Ronning Stones, Ronnie Wood), despre care s-a zvonit că s-ar afla în negocieri cu producătorii filmului.

Se pare că următorul film marca „Bond, James Bond' se va numi „Carte Blanche', care este și titlul romanului „James Bond', scris de Jeffery Deaver. Producătorii au infirmat însă acest zvon, care a venit de la unul dintre muzicienii angajați pentru crearea noii coloane sonore.

„Noul film nu se va numi Carte Blanche și nu va avea nimic de-a face cu romanul scris de Deaver', au declarat producătorii filmului, prin intermediul unui comunicat.

Regizorul Sam Mendes a declarat că a ales India ca loc în care se vor desfășura filmările pentru noul „Bond'. Una dintre scenele care vor fi filmate acolo este o secvență care implică un tren. A fost scoasă din ecuație bătaia care urma să aibă loc pe acoperișul trenului, tocmai pentru că, în India, mersul pe acoperișul acestui mijloc de transport este interzis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare