; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lars von Trier

Primele recenzii la “Nymphomaniac”, noul film al lui Lars von Trier

18 December 2013

Lars von TrierPelicula regizată de iconoclastul cineast danez a avut parte de primele premiere pentru critica de specialitate, iar primele recenzii sunt mai degrabă pozitive, relatează Daily Mail.

Pelicula lui von Trier a dobândit notorietate cu mult înainte de apariţie, conţinând scene de sex reale, văzute până acum doar în filmele porno, dar şi pentru durata de patru ore.

Primii recenzori sunt de acord că filmul sfidează limitele' cinematografiei prin includerea acestor scene de sex, dar că tensiunea din spatele subiectului – nimfomana Joe, jucată de Charlotte Gainsbourg -, îl face să fie prea puţin senzual.

«Nymphomaniac» mă enervează, e respingător şi cred că s-ar putea să-l iubesc. E o relaţie abuzivă, trebuie să-l văd din nou', e de părere Xan Brooks, de la The Guardian, care-i acordă filmului patru stele din cinci.

Filmul se concentrează în mod serios pe problema auto-eliberării sexuale, fiind bogat în referinţe artistice, muzicale, religioase sau literare', se arată în recenzia din revista americană Variety'.

Citeşte şi:

Shia LaBeouf se iubeşte cu Mia Goth, colega din „Nymphomaniac'

Christian Slater filmează pentru „The Nymphomaniac' în Germania

Shia LaBeouf va face sex în realitate în „The Nymphomaniac'

Totul despre sexul real din „Nymphomanic'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare