; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Erkan Petekkaya

Au apărut primele informaţii despre următorul proiect tv al lui Erkan Petekkaya („Furtună pe Bosfor”)

28 March 2017

„Furtună pe Bosfor' abia s-a terminat în Turcia, după trei sezoane cu scandaluri pe platourile de filmare şi audienţe constant în scădere, dar actorul Erkan Petekkaya o duce – profesional – din ce în ce mai bine.

Pe 27 martie a fost difuzat în Turcia episodul 97, ultimul, al serialului „Furtună pe Bosfor' („Paramparça' în original), care este pe cale să se termine şi la noi, la Kanal D – postul tocmai a anunţat modificări în difuzarea serialului, care rămâne în program vinerea, dar va fi difuzat după prime-time, între orele 23.00 şi… 2 noaptea!

Încă o precizare: „Furtună pe Bosfor' nu apare în programul Kanal D în Vinerea Mare, pe 14 aprilie.

Mutarea dincolo de prime-time a serialului poate fi considerată edificatoare pentru destinul „Furtună pe Bosfor': după un prim sezon cu audienţe mari au început problemele – plecarea cu scandal a lui Nurgül Yeşilçay după primul sezon (ea şi Petekkaya nu se suportau la filmări), aducerea unei noi protagoniste, Şükran Ovalı, plecată şi ea după sezonul 2, răsturnări de situaţie neverosimile, audienţe din ce în ce mai mici.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya ajunge la Hollywood

Nimic din toate astea nu i-au scăzut însă cota protagonistului Erkan Petekkaya ( „Trădarea', „Dila'), unul dintre cei mai în vogă actori turci ai momentului, care vrea, nici mai mult, nici mai puţin, să cucerească Hollywood-ul: actorul de 46 de ani  se mută două luni în Los Angeles, a semnat cu o mare agenţie americană de impresariat şi primeşte de la Fox 10 milioane de lire turceşti pentru următorul său proiect.

Potrivit site-ului medyafaresi.com, proiectul respectiv este de fapt un serial, care va începe în septembrie la Fox Turcia şi în care – declară unul dintre producători, citat de sursa mai sus amintită – Petekkaya este „un bărbat care încearcă să facă bine într-o lume întunecată, periculoasă. De asemenea, va exista şi o poveste de dragoste care va cuceri inimile telespectatorilor'.

Foto: alchetron.com, instagram.com

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare