; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stana Katic

Au apărut primele imagini video din serialul „Absența” („Absentia”), producție originală AXN, cu Stana Katic în distribuție

05 July 2017

Toamna aceasta, Sony Pictures Television Networks, Europa Centrală, aduce un nou serial-thriller pe micile ecrane: „Absența' (original: „Absentia'), o producție originală AXN.

Puteți urmări în premieră imagini din serial în spotul-teaser de promovare al producției „Absența' aici.

Responsabilă pentru campania de promovare globală, echipa creativă Sony Pictures Television Networks din regiunea Europei Centrale a creat un clip de promovare a poveștii lui Emily Bryne, agenta FBI dispărută în urmă cu șase ani. 

Talent regional în distribuția serialului și producția spotului

Conceptul spotului a fost creat de Peter Mihola, Head of Art & Creative Sony Pictures Television Networks Europa Centrală, iar clipul a fost filmat și produs într-o locație subacvatică din Budapesta, Ungaria. Spotul aduce la un loc efortul comun al Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. și al departamentul creativ al companiei, din Europa Centrală.

Nu doar echipa creativă ce semnează campania de promovare globală a serialului face parte din regiunea Europei Centrale, ci și parte din distribuția „Absența'. Actrița principală, intepreta personajului Emily Bryne – Stana Katic, este o actriță canadiană-americană, cu origini sârbe și croate.

În plus, serialul de zece episoade a fost filmat în întregime în Bulgaria, cu figurație majoritar locală.

Despre ce e vorba în serial

În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Premiera serialului „Absența' este programată în România pentru toamna lui 2017.

Trivia de la filmările spotului

  • Filmările s-au desfășurat noaptea, de la 10 seara la 5 dimineața
  • Dublura Stanei pentru acest spot este o campioană europeană la scufundări
  • În ciuda temperaturii scăzute a apei și a umidității crescute de la locație, dublura a rezistat în apă câteva minute fără haine de neopren
  • Pe coperta documentului vizibil în spot sunt ascunse câteva indicii
 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare