; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

House of Cards   S6   2

Au apărut primele imagini oficiale din ultimul sezon „House of Cards”. Serialul revine la Netflix anul acesta

11 June 2018

Robin Wright – câștigătoarea Globului de Aur și nominalizată la premiile Emmy –  se întoarce în calitate de președinte al Statelor Unite în cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului „House of Cards'.

 Vezi galeria foto >

Sub sloganul #MyTurn, ultimul sezon al serialului „House of Cards' revine pe Netflix în cursul acestui an.

În anul 2013, „House of Cards' a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru Outstanding Directing for a Drama Series'. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Nominalizați la Academy Award, actorii Diane Lane, Greg Kinnear și Cody Fern se vor alătura distribuției serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale. Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Eric Roth, Michael Dobbs și Andrew Davies. Serialul a fost creat de Beau Willimon și este produs de Donen/Fincher/Roth și de studiourile MRC pentru Netflix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare