; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jamie Dornan & Dakota Johnson Film A Night Scene On The Set Of

Au apărut primele cronici la „Cincizeci de umbre ale lui Grey”!

11 February 2015

Filmul „Cincizeci de umbre ale lui Grey' se lansează în cinematografele noastre pe 13 februarie, iar până pe 11 a existat un embargou internaţional în legătură cu publicarea de cronici ale filmului, după vizionările de presă, scrie huffingtonpost.com.

Fifty Shades Of Grey

Site-ul a adunat câteva exemple de păreri ale specialiştilor, care fie dau de pământ cu pelicula, fie o laudă pentru umorul personajelor (absent din carte) şi lipsa monologurilor interioare ale protagonistei (care suprapopulează cartea).

Astfel, un critic descrie pelicula drept „mai bună decât cartea, ajungând lent la părţile incendiare', altul o laudă pe regizoarea Sam Taylor-Johnson pentru felul în care a echilibrat atmosfera cu acţiunea:

„Birouri, căzi şi canapele de piele roşie sunt folosite creativ. Dornan, din nefericire nu evoluează dincolo de statutul de tip atrăgător şi atât. Dar Johnson e o adevărată descoperire: e implicată şi face ca fiecare descoperire a Annei – în dormitor sau în afara lui – să pară credibilă'.

Altă voce desfiinţează pelicula, observând că „există reclame la parfum care au mai multă profunzime şi o poveste mai consistentă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare