Homepage  / Vedete româneşti

Care sunt atuurile care o fac imbatabilă pe Alexia Eram la „America Express”. Mario Fresh este sigur de victoria iubitei: „E perfecțiunea întruchipată”

Care sunt atuurile care o fac imbatabilă pe Alexia Eram la „America Express”. Mario Fresh este sigur de victoria iubitei: „E perfecțiunea întruchipată”
15

de Redactia Tvmania

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai bune și ambițioase echipe de la America Express. Cei doi copii ai Andreei Esca au reușit să câștige simpatia telespectatorilor datorită personalităților plăcute, dar și a educației de care dau dovadă. Mario Fresh, iubitul Alexiei, a dezvăluit care sunt atuurile care o transformă pe aceasta într-o concurentă pur și simplu imbatabilă.

Care sunt atuurile care o fac imbatabilă pe Alexia Eram la „America Express”

Alexia a intrat în competiția difuzată de către Antena 1 alături de fratele său mai mic, Aris Melkior. Cei doi copii ai Andreei Esca par determinați să câștige și nu se dau în lături de la nimic, indiferent de cât de dificile sunt probele pe care trebuie să le ducă la sfârșit.

Telespectatorii au fost uimiți să constate că Alexia și Aris vorbesc adesea în limba franceză în timpul probelor, însă acest lucru nu se datorează unei strategii, ci faptului că ambii au învățat limba maternă a tatălui lor încă de la o vârstă fragedă.

alexia si aris eramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Mario Fresh, cel care formează un cuplu alături de Alexia Eram de mai bine de șase ani este sigur că iubita sa are toate calitățile necesare pentru a deveni marea câștigătoare. Într-un interviu acordat publicației Unica, Mario Fresh a dezvăluit care sunt principalele calități ale Alexiei, însă nu s-a sfiit să vorbească nici despre defectele ei.

„Alexia este perfecțiunea întruchipată. Pune foarte mult suflet atunci când se implică în ceva, iar fiecare amănunt trebuie să fie impecabil. Are o ambiție de leoaică, o energie molipsitoare și o empatie care din când în când o mai abate de la focus, deoarece este foarte sensibilă. Se descarcă foarte des prin plâns, după care revine cu forțe noi și merge mai departe. O enervează oamenii care nu sunt în film cu ea, atunci când vine vorba de muncă. De-asta… Aris, sper că ești mereu acolo lângă ea”, a declarat Mario Fresh, conform sursei menționate anterior.

Mario Fresh are numai cuvinte de laudă la adresa lui Aris Melkior

Mai mult decât atât, Mario Fresh a avut numai cuvinte de laudă și la adresa lui Aris, fratele Alexiei și cel care luptă cot la cot cu ea pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

„Aris este un Leu adevărat pe care nu îl mișcă absolut nimic, indiferent de situație. De-asta țin să cred că, oricare ar fi circumstanțele, el va fi acela care dă restartul jocului, dacă rezultatul nu este unul favorabil lor. E un bărbat în formare care vrea și TREBUIE să demonstreze ce puteri a dobândit în timp”, a declarat Mario Fresh.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Alexia Eram, Mario Fresh

Sursă foto:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton