; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hasta que amanezca Lucero

Aţi ascultat cea mai recentă piesă a lui Lucero?

12 March 2017

Lucero a revenit în atenţia fanilor, după terminarea filmărilor la telenovela braziliană „Carinha de Anjo', cu un single nou, „Hasta que amanezca'. Melodia va fi inclusă pe următorul album al artistei mexicane, care se va intitula „Enamorada con banda', anunţă tvyespectaculos.mx.

Materialul discografic va conţine coveruri după piese celebre cântate de artişti precum Joan Sebastian, Trigo Limpio, Camilo Sesto, Juan Gabriel şi Joan Manuel Serrat. Lucero are la activ 18 albume de studio semnate cu numele Lucero, dar şi alte 6, din anii de început ai carierei ei, când avea numele de scenă Lucerito.

De asemenea, conform radioformula.com.mx, Lucero va prezenta un reality-show muzical produs de Univision, intitulat „La Reina de la Canción' (în traducere „Regina cântecului'). Emisiunea, care este un format original, va avea premiera în aprilie în SUA, iar concurenţii vor interpreta muzică tradiţională mexicană.

În ceea ce priveşte viaţa privată, Lucero (47 de ani) are în continuare o relaţie fericită cu Michel Kuri, un afacerist mexican de origine libaneză.   

Ascultaţi aici piesa „Hasta que amanezca':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare