; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Stone

Atenție, se filmează: Sharon Stone a ajuns la Bucureşti

09 August 2012

Ieri, au început filmările pentru filmul „What About Love', în care Sharon Stone joacă alături de Andy Garcia. Conform știrileprotv.ro, citat de Mediafax, iubitul lui Sharon Stone, Martin Mica, este cel care se ocupă de copiii actriței, ei locuind într-o vilă din Pipera pe durata vizitei în România.

Sharon Stone a venit în România alături de familia ei: cei trei copii, iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica (27 de ani), dar și cu două bone.

La cei 54 de ani ai săi, diva duce un stil de viață sănătos. Ea a cerut ca vila ei să fie dotată cu o piscină, pentru a începe ziua de muncă cu puțină „înviorare'.

Miercuri dimineață, escorată de o maşină plină cu gărzi de corp, Sharon Stone a plecat către studiourile de filmare, unde s-a întâlnit cu Andy Garcia, partenerul ei din filmul ”What About Love” şi cu regizorul Klaus Menzel.

Andy Garcia stă la un hotel de lux

Prezent pentru a doua oară în România, Andy Garcia a vrut să fie cazat într-un hotel de 5 stele.

Filmările pentru pelicula “What About Love”, cu Sharon Stone şi Andy Garcia, au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie. De asemenea, s-a mai filmat și în Bolboci, Peștera, pe Transfăgărăşan, dar și Castelul Corvinilor de la Hunedoara.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare