; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La prima tv incepe atelierul magic 1

„Atelierul Magic”, un program pentru copii, începe sâmbătă la Prima TV

23 December 2016

Telespectatorii Prima TV vor avea parte de o surpriză chiar în Ajunul Crăciunului! Astfel, din 24 decembrie, de la ora 09.00, copiii de orice vârstă pot urmări un program dedicat lor și nu numai, „Atelierul Magic'. Un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imagitaţie din partea Olgăi Gudynn, alături de personaje haioase și copii puși pe joacă, în fiecare sâmbătă.

[Not a valid template]

O emisiune educativă și distractivă unde copiii vor învăţa chiar și din greșeli, adică „mici boacăne, împreună cu protagoniștii emisiunii, unde se va găti sănătos.

Distracția va fi la ea acasă alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteț, Doamna Lene și Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din „Atelierul Magic'. Cu ajutorul lor, copiii vor învăţa importanţa alimentaţiei sănătoase, dar şi scopul fiecărui ingredient din bucătărie, vor inventa lucruri în Laboratorul Trăsnit, vor face experimente, își vor dezvolta creativitatea, confecționând tot felul de lucruri din materiale reciclabile.

La Prima TV începe Atelierul Magic, de care se ocupă Olga Gudynn

La Prima TV începe Atelierul Magic, de care se ocupă Olga Gudynn

“Eu îi încurajez pe părinți și pe copii să se joace mai mult, să încerce cât mai multe rețete și jocuri și să transforme fiecare colțișor într-un loc de joacă. Nu vă faceți griji de mizeria din bucătărie, copiilor li se pare amuzant, la fel cum li se pare amuzantă și curățenia de după sau dezordinea care naște creativitate. Joaca este cea mai bună modalitate de învățare pentru toți copiii, iar acasă este cel mai bun loc de joacă. Împreună cu fiul meu Andreas, în vârstă de 9 ani, am scris o serie de cărți pentru copii, scenarii și idei de jocuri distractive în familie. Deși sunt o mămică ocupată, încerc să dedic timp familiei și copilului conștientizând importanța acestor primi ani din viață. Dacă eu pot, poate oricine. Acesta este Mesajul meu pentru părinți. Oricine poate aduce magia în fiecare casă”, spune Olga Gudynn.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare