; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O poveste incalcita

Așteptarea s-a terminat! Seria animată „O poveste încâlcită” are premiera la Disney Channel la începutul lunii octombrie

27 September 2017

Disney Channel anunță premiera serialului „O poveste încâlcită', o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor, bazată pe filmul de lungmetraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, pe 2 octombrie, la ora 17.00.

Acțiunea se desfășoară între evenimentele prezentate în filmul de lungmetraj cu acelaşi nume și începutul filmului de scurtmetraj lansat în 2012, „Încâlciți până la adânci bătrâneți'. Noua serie de animație ne-o prezintă pe Rapunzel care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona. Spiritul ei neînfrânt și curiozitatea firească despre lume o determină să realizeze că are multe de învățat înainte de a-și accepta cu adevărat destinul regal. Rapunzel amână momentan coroana și căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă. O vor însoți pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, o slujnică devenită confidenta lui Rapunzel.

 

Puteți vedea aici prezentarea serialului „O poveste încâlcită':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare