; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Finala MasterChef

Astăzi vom afla cine este următorul MasterChef al României!

14 December 2015

Din cei 24 de concurenți ai bucătăriei MasterChef', doar 3 au ajuns în finală, parcurgând cu brio zecile de probe spectaculoase!

[Not a valid template]

Doar 3 probe din acest sezon îi despart pe Claudia, Andrei și Liviu de cel mai râvnit trofeu culinar din România: MasterChef'! Finaliștii vor avea la începutul ediției 10 minute pentru a alege din cămara MasterChef' toate ingredientele necesare, care vor compune cele trei preparate ale finalei din acest sezon: un antreu, un fel principal și un desert, fiecare preparat fiind atribuit unei probe.

La finalul primei runde, concurentul cu cel mai mic punctaj va fi eliminat, ceilalți doi duelându-se mai departe pentru marele premiu de 50.000 de euro. Antreurile excepționale, felurile principale spectaculoase și extrem de apetisante, dar și deserturile desăvârșite vor face parte din meniul special al finalei MasterChef'! Nu vor lipsi tensiunea și susținătorii înfocați ai celor mai buni 3 concurenți ai acestui sezon, unul dintre aceștia reușind să obțină la cea de a doua probă trei note de 10!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare