; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_260814_HK_0087

Astăzi se deschide restaurantul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

29 September 2014

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor'. Aşa se face că în ediţia de luni, 29 septembrie, de la ora 20.30, veți vedea ce se ascunde în spatele uşilor bucătăriei de restaurant, vor simţi adrenalina şi presiunea cu care trăiesc zi de zi bucătarii, vor afla care e drumul mâncării corecte de la ingredient la platingul final şi vor descoperi ce vedete vor călca pragul restaurantului.

[Not a valid template]

Echipa fetelor va fi şi ea reîntregită cu o nouă apariţie, după ce săptămâna trecută Flavia a luat decizia de a se retrage din competiţie din cauza unor dureri acute de spate. Noua prezenţă din casă nu va trece neobservată, astfel că tot acum apar şi primele comentarii răutăcioase. Deşi trebuie să muncească în echipă, fiecare concurent trebuie să nu uite că premiul cel mare este unul singur şi că la finalul zilelor de coşmar din bucătărie va fi declarat un singur câştigător.

Primirea meniurilor atent concepute de chefi pentru seara deschiderii restaurantului va aduce şi primele ciocniri de orgolii, conflicte de putere şi certuri legate de prepararea felurilor. Pentru unii dintre ei felurile bazate pe scoici St. Jaques, langustine sau paste nero di sepia se vor dovedi a fi mult prea sofisticate, în vreme ce alţii se vor considera de-a dreptul atotştiutori. Împărţiţi în două echipe – echipa roşie, a fetelor şi echipa albastră, a băieţilor – cei 20 de concurenţi încep să se contrazică, totodată afirmându-se şi posibilii lideri în bucătărie.

Vedete la deschiderea restaurantului

Seara deschiderii restaurantului va fi una plină de neprevăzut. Vedete precum Diana Munteanu, Cosmin Seleşi, Pepe, Giani Kiriţă, Roxana Iliescu sau Daniela Crudu vor fi prezente în restaurantul Hells Kitchen'. Chef Florin Dumitrescu va face împărţirea concurenţilor pe secţii, iar cei doi sous-chefi, Mimi şi DArtagnan, vor fi cu ochii în patru pentru ca cele două echipe să îşi ducă la bun sfârşit sarcinile şi să servească la timp meniul.

Situaţie neprevăzută pentru cei trei juraţi

Prima zi de service în bucătăria Hells Kitchen' va fi însă plină de neprevăzut pentru că ce se va întâmpla acolo îi va lua prin surprindere chiar şi pe cei trei juraţi, chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea, care vor fi puşi într-o ipostază cu totul şi cu totul neaşteptată. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediţia de luni, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare