; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Astăzi, se alege finalistul „Mi-s băiatul de la țară”

16 November 2012

Ultima ediție „Mi-s băiatul de la țară' îi va aduce în același platou pe Connect-R, Anda Adam, Maria Cîrneci, Alina Crișan, Dana Săvuică și Cornel Păsat. Concurența dintre vedete este acerbă, fiecare dorindu-și ca alesul său să fie marele câștigător.

Finala emisiunii, prezentată de Andreea Raicu, va fi transmisă în direct, iar publicul va putea vedea cum se descurcă băieții. Ei vor fi supuși la diverse probe printre care și testul de expresivitate.

Și vedetele care i-au ales pe feciori sunt decise să facă show, fie că vor cânta hiturile care nu ne-au lăsat să dormim toată vara sau vor prezenta momente coregrafice fierbinți, așa cum se anunță numărul băieților lui Cornel Păsat din trupa Flamingo.

Câștigătorul titlului de Mi-s băiatul de la țară' și al marelui premiu de 10.000 de euro va fi ales prin votul vedetelor care formează juriul și al telespectatorilor, care își pot vota favoritul prin SMS la 1444.

Dacă vreți să vedeți cine va fi ales Mi-s băiatul de la țară', nu ratați marea finală de vineri, 16 noiembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare