; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vâlcan, alcoolic în noul sezon “Iubire şi onoare”

24 January 2011

Noul sezon din telenovela Iubire şi onoare', care îi are ca protagonişti pe Radu Vâlcan şi Mădălina Drăghici, se anunţă unul exploziv. Vor avea loc alianţe imprevizibile, noi personaje vor schimba traiectoria acţiunii şi veţi vedea schimbări de look.

.

Pentru început, trebuie să ştiţi că au trecut câţiva ani de la momentul în care Amir (Radu Vâlcan) şi-a împuşcat fratele, pe Aziz (Augustin Viziru), ani în care Ilinca (Mădălina Drăghici) s-a ascuns alături de fiul ei, Victor (David Popa) şi de Ovidiu (Mihai Petre) la Praga. Ea însă doreşte să se reîntoarcă în Bucureşti.

Din cauza suferinţei, după ce crede ca soţia lui, Ilinca, i-a ucis copilul, Amir porneşte pe căi greşite, intră în gaşca celor din Dorobanţi, încalcă legile Coranului, pierde nopţile şi începe să trăiască periculos. Carmen (Adela Popescu) are o influenţă din ce în ce mai puternică asupra lui, iar Amir încearcă să o uite pe Ilinca înecându-se în alcool.

Nu doar Amir trece prin schimbări radicale. Sora acestuia, Noor (Cristina Ciobănaşu), a devenit o adolescentă de 16 ani foarte atrăgătoare şi locuieşte împreună cu Vivi (Irina Antonie) şi comandantul Matei Ştiucă (Dan Condurache). Samira/Oxana (Diana Dumitrescu) apare cu o nouă înfăţişare, însă este la fel de dură şi îşi caută noi parteneri de afaceri după ce alianţa cu Aziz se destramă.

În episodul de azi, Carmen (Adela Popescu, iubita lui Radu Vâlcan în realitate) pune la cale o surpriză pentru Amir, o petrecere la piscină unde hip-hop-er-ul Puya va întreţine atmosfera. Carmen profită de ocazie şi îl cere în căsătorie pe Amir.

Radu interpretează un nou' Amir

Noul sezon începe cu un alt' Amir. Nu mi-a fost uşor să mă obişnuiesc cu acest stil de viaţă al personajului, unul în care încalcă toate regulile după care a fost crescut. Coranul nu mai are valoare pentru el, este doar un bărbat care vrea să-şi înece suferinţa. O urăşte pe femeia pe care a iubit-o cel mai mult, pe Ilinca, fiindcă el crede că i-a ucis copilul.

Realitatea îl va lovi însă în faţă. Scenele pe care le-am filmat au fost foarte intense, consumul interior este mult mai mare şi este meritul regizorilor care m-au ajutat foarte mult să-i dau viaţă unui personaj ca Amir', a povestit Radu Vâlcan.

Tot despre noul sezon Mădălina Drăghici spune că personajul ei, Ilinca, s-a maturizat: În anii care au trecut, Ilinca a trăit o viaţă liniştită, o viaţă sigură pentru ea şi copilul ei alături de un om drag şi atât. Sezonul al doilea va începe cu o decizie majoră în viaţa ei, care va schimba tot şi va declanşa acţiuni viitoare şi schimbări de drum în viaţa altor personaje'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare