; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurentele Bravo ai stil!

Astăzi, marea premieră a show-ului “Bravo, ai stil!”

22 August 2016

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, și membrii juriului, Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, sunt gata să dea startul unei competiții unice în România.

Astăzi, începând cu ora 17.00, la Kanal D va debuta cel mai așteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au sarcina de a analiza și comenta ținutele vestimentare și atitudinea celor zece participante din concurs, urmând ca finalista să fie desemnată “Cea mai stilată femeie din România”.

Miza este uriașă – doar una dintre cele zece participante va pleca acasă cu suma de 100.000 de lei și va fi beneficiara unei colaborări ce îi va deschide porțile unei cariere în televiziune.

Iulia Albu (3)

Războiul deja a început, fiecare dintre fetele prezente în competiție recurgând la argumente și tactici de „desființare” a contracandidatelor pentru ca, după fiecare Gală, să fie cât mai aproape de marele premiu.

Telespectatorii vor fi martorii un show grandios: o scenă de dimensiuni impresionante, inundată de lumină, ținute vestimentare demne de un catwalk, argumentații la fiecare apariție și conflicte inerente unei astfel de competiții.

În galele ce vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 20.00, vor avea loc eliminările, dar și un spectacol în sine, cu invitați celebri, ce vor avea și putere de decizie, alăturându-se juriului.

Telespectatorii și concurentele vor primi la fiecare ediție a emisiunii sfaturi prețioase, trucuri vestimentare din partea membrilor juriului, pe ecran fiind afișate și prețurile fiecărei piese vestimentare purtate de concurente.

Bravo_ai_stil! - Kanal D

Membrii juriului și Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, vor afișa, la rândul lor, ținute prețioase, alese în concordanță cu personalitatea fiecăruia. Fiecare jurat susține însă cu tărie că nu prețul unei ținute contează, ci modul în care sunt combinate elementele vestimentare, în acord cu atitudinea persoanei care le poartă.

Nu ratați astăzi, de la ora 17.00, debutul emisiunii “Bravo, ai stil!”, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00, și duminica, începând cu ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare