; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC01321

În seara aceasta, la “Cronica Cârcotaşilor” se împart „Sărutări criminale”

11 June 2014

În această seară (miercuri, 11 iunie), Cârcotaşii de la Prima TV vă prezintă câteva expresii uzuale pentru tinerii prezentatori TV şi vă arată o scurtă secvenţă din antrenamentul Mariei Sharapova.

[Not a valid template]

Tot la Cronicuţă, informaţiile meteo vă sunt prezentate de o căpriţă', iar impresarul asistentelor lui Capatos vine să-şi prezinte… marfa'.

Gogu din Paşcani vine şi el în platou ca să-i declare dragostea Mihaelei Rădulescu, în timp ce Tănţica mai ia o duşcă de şampaniei.

Mişu Găinuşă şi Dezbrăcatu fac un duet de senzaţie, intrând în pielea soţilor Marian Nistor şi Dorina Paraschiv, pentru ca mai apoi să vă prezinte istoria banilor României, din ultimii 150 de ani.

Şi pentru că şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de colegi, trupa Jukebox nu a ratat ocazia şi i-a cântat Bebeluşei Roxana melodia „Astăzi e ziua ta'.

În acest timp, domnul Vaccin i-a pus gând rău lui Solcanu, iar Mazăre a schimbat afişul de promovare a staţiunii Mamaia.

Dacă vreţi să vedeţi cum, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor, în această seară (miercuri, 11 iunie), de la ora 20:30, la Prima TV. Şi tot atunci, trupa Maxim cântă piesa „Sărutări criminale'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare