; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS0191

Astăzi, la Antena 1, designerul Teodora Burz este invitatul special al „Observatorului”

12 March 2019

Femeia care a făcut din stilul personal un brand internaţional de modă, Teodora Burz, este invitatul special al „Observatorului' 12-14 de astăzi. Designerul celebrităţilor, aşa cum este supranumită ea, a îmbrăcat de-a lungul timpului nume mari de la Hollywood, de la Eva Longoria, la Selena Gomez, Katy Perry, Mariah Carey sau Vanessa Hugdens.

Teodora Burz. Foto: Ionuț Staicu

Cu o experienţă de peste douăzeci de ani în industrie, dobândită în România, Italia, Turcia şi China, unde a şi locuit o perioadă de timp, Teodora Burz a ajuns să conducă afaceri pe două continente. „Brand-ul în sine este cea mai mare realizare a mea, pentru că este clădit pe o experiență de peste douăzeci de ani în domeniu. E punerea în practică a experienței mele și sper ca pe viitor, să realizez lucruri mărețe. Încă sunt foarte multe lucruri de făcut, brand-ul este tânăr, la început, mai avem mulți pași de urmat și multe etape de parcurs. Dar se pare că suntem pe un făgaș bun, pentru că avem un feedback pozitiv al oamenilor cu voce pe plan internațional care apreciază stilul produselor, modul în care sunt realizate și asta contează cel mai mult. Bineînțeles că la fel de importantă este și părerea clienților!'.

Teodora Burz este invitatul special al Observatorului 12-14 de astăzi, unde alături de Olivia Păunescu, Andreea Ţopan şi Vali Butnaru va vorbi despre ce înseamnă să începi o afacere de la zero, cum este să lucrezi cu unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood şi despre ce stă în spatele brandului ei de succes.

Începând din această lună, Observatorul Antenei 1 aduce un nou concept de jurnal de știri în România, în care informațiile de actualitate se vor combina cu materiale din zona de infotainment. De luni până vineri de la 12.00 la 14.00, Valentin Butnaru, Olivia Păunescu și Andreea Țopan vor face echipă în acest nou proiect. Valentin Butnaru și Olivia Păunescu le vor aduce telespectatorilor informații din zona de sănătate, lifestyle, cooking, beauty sau timp liber și vor avea constant invitat în platou câte un specialist din diverse domenii, care să dezvolte subiectele abordate în ziua respectivă, în vreme ce Andreea Țopan se va ocupa de știrile de actualitate ale zilei, dar şi de materiale cu și despre cele mai importante evenimente ale momentului.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare