; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Astăzi, la „Acces Direct” Mirela Vaida porneşte în căutarea „Vedetei Fantastice” (3)

Astăzi, la „Acces Direct”: Mirela Vaida caută „Vedeta fantastică”

18 April 2017

Marţi, în a treia zi de Paşti,  Mirela Vaida transformă platoul emisiunii „Acces Direct' în „câmp de luptă', într-o cursă nebună pentru descoperirea „Vedetei Fantastice' din showbiz-ul românesc.

Două echipe de artişti formate din Margherita, Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Nicoleta Voica, Mihai Trăistariu, Vali Vijelie, Steliana Sima, Valentin Sanfira, Emilia Ghinescu şi Constantin Măgureanu se vor întrece pentru a obţine indicii, care să le ajute să descopere cine este personajul care se ascunde în spatele „Vedetei Fantastice', în vreme ce juriul competiţiei va fi format din Ionela Prodan, Elena Merişoreanu, Constantin Enceanu şi însăşi „Vedeta Fantastică'.

 Vezi galeria foto >

Echipa care va oferi cele mai multe răspunsuri corecte la finalul fiecărei runde de întrebări va avea dreptul să obţină un indiciu despre identitatea „Vedetei Fantastice', în timp ce echipa care pierde va primi o pedeapsă.

Şi pentru că ştiu să se distreze, indiferent de situaţie, vedetele vor cânta, vor dansa şi vor face haz de necaz, iar dacă vor reuşi sau nu să descopere „Vedeta Fantastică', telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii „Acces Direct', difuzată marţi, 18 aprilie, de la ora 17:00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare