Homepage  / Seriale / Telenovele

Telenovela „Floarea din Caraibe” revine pe micile ecrane, la Acasă Gold, din luna mai

Telenovela „Floarea din Caraibe” revine pe micile ecrane, la Acasă Gold, din luna mai

de Redactia Tvmania

Postul Acasă Gold va difuza, de luni, 1 mai, telenovela braziliană „Flor do Caribe„ / „Floarea din Caraibe”, ale cărei filmări au avut loc în provincia Rio Grande do Norte din Brazilia, pe malul Oceanului Atlantic. Producția a mai fost difuzată de postul Acasă, în urmă cu doi ani.

În grila Acasă Gold, „Floarea din Caraibe” va putea fi urmărită de luni până duminică, de la ora 18.30. Inițial, postul anunțase că ora de difuzare va fi 19.15.

Serialul prezintă povestea de dragoste dintre Ester (Grazi Massafera), un ghid turistic, şi Cassiano (Henri Castelli), pilot în Forţele Aeriene ale Braziliei. Relaţia lor se termină când Alberto (Igor Rickli), prieten din copilărie al celor doi, îl trimite pe Cassiano într-o misiune periculoasă, în care acesta dispare, pentru a rămâne cu Ester.

Telenovela, în original „Flor do Caribe”, are 159 de episoade şi a fost difuzată de postul Brazilian Rede Globo între martie şi septembrie 2013.

Din distribuţia serialului fac parte şi câţiva actori pe care i-aţi văzut în telenovela „Clona”: Juca de Oliveira (doctorul Albieri), Daniela Escobar şi Sthefany Brito, Maysa, respectiv Samira.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton