; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mirela Vaida

S-a întâmplat azi, la „2k1” (Antena 1): „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”, spune Mirela Vaida

16 March 2017

Astăzi este ziua de naştere a îndrăgitei prezentatoare Mirela Vaida, iar colegii i-au făcut o surpriză de zile mari, în direct, chiar în timpul emisiunii „2k1', pe care aceasta o prezintă zilnic la Antena 1. În timp ce se pregătea să dea start cronometru în întrecerea cuplurilor din platoul emisiunii, pe fundal a început să se audă muzică de petrecere, spre marea uimire a prezentatoarei.

La scurt timp, în platoul „2k1' şi-a făcut apariţia Mioara Velicu, una dintre cele mai dragi persoane din viaţa Mirelei. „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut! Mi-a cântat la nuntă, a venit tocmai până la Cluj. Mi-a cântat la boteztul băiatului şi îmi cântă şi acum, la bătrâneţe!', a glumit, vizibil emoţionată, Mirela. „Mi-a dat Dumnezeu această bucurie de a-mi petrece zilele de naştere în direct, dar parcă aşa ca anul acesta n-a fost niciodată!', a mai declarat Mirela. Cu braţele pline de flori şi înconjurată de concurenţii ediţiei, Mirela a mai completat: „Urăsc surprizele, pentru că vreau să am mereu controlul! Dar azi le-a ieşit!'.

Pe Mirela telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 17:00, într-o ediţie specială a emisiunii „2k1', cu vedete.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare