; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kosem

Astăzi începe sezonul 2 al serialului „Kösem” pe Kanal D

20 September 2017

Veşti bune pentru fanii serialelor de epocă turceşti. Sezonul doi din grandioasa producţie „Kösem' va putea fi văzut la Kanal D.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Kosem' începe luni, 25 septembrie.

Astfel, programul Kanal D va suferi câteva modificări. Serialul „Kosem' va putea fi văzut pe micile ecrane luni și marți de la ora 20.00, iar „Patria mea ești tu' rămâne miercurea, joia și vinerea. Emisiunea „WowBiz' va fi difuzată în serile de luni, marți și miercuri.

 

După ce sultana Kösem a fost interpretată de actrițele Anastasia Tsilimpiou în adolescență și Beren Saat la tinerețe, rolul lui Kösem la maturitate va fi preluat de Nurgül Yeşilçay, care a impresionat telespectatorii cu rolul Gülseren din „Furtună pe Bosfor'.

 

Sultana Kösem, personajul central al poveştii, a fost una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului Otoman. Dacă în primul sezon, rolul lui Kösem a fost interpretat de tânăra actriţă cu origini româneşti Anastasia Tsilimpiou (la adolescenţă) şi de Beren Saat (la tinereţe), acum rolul îi revine lui Nurgül (41 de ani).

În sezonul doi, o veţi regăsi pe Kösem în mijlocul trădărilor, comploturilor şi morţilor suspecte. Poveştile intense de dragoste, infidelităţile şi „comuniunile' pur strategice transformă haremul şi întregul Palat într-un nesfârşit câmp de luptă. Kösem face totul pentru a-şi păstra influenţa intactă şi pentru a-şi impune voinţa pe scena politică.

Serialul „Kösem' a fost realizat de aceeaşi echipă de producători care au oferit publicului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', cele două producţii făcând parte din seria „Secolul Magnific'. La noi, Kanal D a difuzat primul sezon din „Kösem' în luna ianuarie a acestui an. În Turcia, ultimul episod al serialului, cel cu numărul 60, a fost transmis de postul Fox pe 27 iunie.

În noile episoade, în afară de Nurgül Yeşilçay, le veţi putea vedea şi pe frumoasele actriţe Hande Doğandemir, Müge Boz şi Farah Zeynep Abdullah („Trădarea', „În dragoste şi în război').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare