; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Bădescu va prezenta Duminica în familie, la TVR 1

Astăzi începe „Duminica în familie”, cu Ramona Bădescu

13 October 2013

Ramona Badescu_1082Venită din Italia pentru a se alătura echipei TVR, Ramona Bădescu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu telespectatorii “Duminicii în familie”. De la ora 16.00, vedeta dă startul emisiunii pe care o va modera din această toamnă la TVR 1.

Timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu.

Proiectul Naguale deschide show-ul cu cel mai recent single, „Mirame', iar Ansamblul „Colelia' din Vâlcele, Olt, sub îndrumarea coregrafului Nichita Dragomira, aduce unul dintre cele mai apreciate dansuri româneşti, cel al căluşarilor, în platoul emisiunii.

Tot în sfera artistică se înscrie şi prezenţa lui Mădălin Voicu. Întâlnirea este un prilej pentru invitat de a rememora personalitatea tatălui său, maestrul Ion Voicu, aceasta fiind invocată şi prin amintirile Mariei Magdalena Voicu, soţia regretatului muzician.

Claudiu Bleonţ a pregătit, pentru prima ediţie a “Duminicii în familie”, un moment comic, dar şi un horoscop special.

În platoul emisiunii de la TVR 1 vine şi Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în acest an, care îşi lansează videoclipul celui mai nou single, „Painful Love'. Alexandra Ungureanu şi Crush se numără şi ei printre invitaţi, la fel ca Alexandra Dinu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare