; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aras Bulut   Printul Baiazid

Azi în „Suleyman Magnificul”: viața prinţului Baiazid e în pericol

16 October 2014

În episodul de azi din serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' de la Kanal D, situaţia se complică pentru prinţul Baiazid. Cand Selim află că mama sa îşi doreşte, în secret, ca succesorul tronului imperial să fie, de fapt, Baiazid acesta hotărăşte să se răzbune pe fratele său.

[Not a valid template]

Selim se bucură de susţinerea Paşei Sokkolu Mehmet, a marelui vizir Kara Ahmet, dar şi a sultanei Fatma, lucru neştiut de Hurrem. Selim îi întinde astfel fratelui său o cursă. Cunoscându-i temperamentul, Selim ştie că aceasta va fi cea mai grea încercare pentru fratele său şi este convins ca Baiazid va merge, la fel ca Mustafa, spre propria nenorocire.

Rustem îl asigură pe Baiazid că, odată ce va reajunge mare vizir, el îi va fi cea mai puternică armă în drumul către tron.

Suleyman a dat ordin ca Baiazid, în calitate de locţiitor al său, să intervină pentru a stopa revolta din Rumelia, iscata de susţinătorii răposatului prinţ Mustafa, şi se înfurie teribil când află că fiul său i-a nesocotit porunca.

Hurrem este pusă să aleagă între fiii săi, chiar de către aceştia. Selim şi Baiazid îi cer deopotrivă să fie susţinuţi, în lupta pentru tron. Mai mult, Hurrem încearcă din răsputeri să ţină ascuns, faţă de Suleyman, faptul că Baiazid s-a cununat cu Huricihan, lucru interzis de Dinastie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare