; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noi piedici in calea dragostei intre Dila si Riza (4)

Astăzi in „Dila” (Kanal D): Relaţia protagonistei cu Riza este în pericol

28 May 2015

În episodul de azi al serialului „Dila' de la Kanal D, protagonista este surprinsă plăcut de Riza. Aceasta este foarte fericită să vadă casa în care urmează să locuiască împreună cu bărbatul iubit. Cei doi trăiesc clipe intense de fericire şi vor să se căsătoarească cât mai curând, în ciuda obstacolelor apărute în ultimul timp.

[Not a valid template]

Sultan anunţă întreaga familie că aşteaptă un copil cu Azer, iar vestea îl face fericit pe boierul Seyit, care îşi dorea un nepot. Azer vrea să afle cine este de fapt tatăl copilului pe care Sultan îl poartă în pântece şi începe cercetările. Boierul Seyit organizează o petrecere în cinstea nepotului care va veni în curând pe lume, însă evenimentul are un sfârşit tragic.

Melike face tot posibilul să îi despartă pe Dila şi Riza, însă manevrele sale eşuează şi de această dată. Când nu se mai aştepta, aceasta intră în posesia unei scrisori care era destinată lui Riza. Melike decide să o trimită boierului Seyit, pentru a da în vileag iubirea dintre Dila şi Riza. Scrisoarea ajunge în cele din urmă în mâinile lui Azer, care nu stă deloc pe gânduri şi hotărăşte să o ducă tatălui său, pentru a se răzbuna pe Dila.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare