; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5

Astăzi, în serialul „Dila” (Kanal D): Protagonista ia o decizie radicală

25 May 2015

În episodul de azi din serialul „Dila' de la Kanal D, protagonista îşi ascunde durerea după pierderea sarcinii. Copleşită de trăiri intense, aceasta îi scrie îndurerată câteva rânduri iubitului său şi ia hotărârea să plece pentru totdeauna din Sarigol.

Boierul Seyit şi Riza fac eforturi să o găsească pe Dila, după ce aceasta dispare subit. Riza este dispus să rişte oricât pentru a nu-şi pierde iubita, dar pare că se luptă cu morile de vânt. În cele din urmă, acesta o găseşte pe Dila, chiar în momentul în care voia să părăsească ţara. Riza încearcă din răsputeri să o convingă să rămână, copleşind-o cu iubirea sa. Bărbatul îi promite acesteia că o va face fericită şi îi face cea mai frumoasă propunere.

Azer cade în capcana întinsă de Fatma şi de prietenii acesteia şi se înfurie peste măsură, refuzând să o ierte pe cea de care susţinea că este îndrăgostit. Însăşi Fatma începe să creadă că a mers prea departe şi îl caută pe Azer pentru a-i cere scuze. Orbit de furie, Azer este hotărât să se răzbune pe Fatma şi, atragând-o într-o cursă, recurge la cea crudă răzbunare.

[Not a valid template]

Te-ar putea interesa și:

Hatice Şendil („Dila'): „Sunt într-un război nesfârşit cu mine însămi'

Hatice Sendil („Dila') a avut petrecerea burlăciţelor

Erkan Petekkaya (Dila'): Cea mai răspândită boală e singurătatea'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare