; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ziua cartii pentru copii

Astăzi, Editura Litera ne așteaptă online să sărbătorim Ziua internațională a cărții pentru copii

02 April 2020

Astăzi, 2 aprilie, se sărbătorește în toată lumea Ziua internațională a cărții pentru copii. Editura Litera a pregătit pentru copiii mici și mari cele mai frumoase cărți cu reducere de 50% pe www.litera.ro și cadou, la orice comandă plasată,  cea mai iubită carte din toate timpurile: Micul prinț, de Antoine de Saint Exupery, ediția cu ilustrațiile originale ale autorului și textul integral.

Din 1967, Ziua internaţională a cărţii pentru copii este celebrată în toată lumea la data de 2 aprilie, ziua de naştere a celui mai îndrăgit autor de basme, Hans Christian Andersen. Această sărbătoare își propune să atragă atenţia copiilor asupra cărţilor şi să le inspire dragostea pentru lectură.

La finalul zilei, de la ora 20.00, toți copiii sunt invitați la lectura live a cărții Micul prinț, de Antoine de Saint Exupery, realizată de actrița Monica Davidescu pe paginile de facebook Editura Litera sau Monica Davidescu Official.

În fiecare an, la Litera sărbătorim această zi prin campanii care aduc copiii și cărțile împreună, într-un act de bucurie a împărtășirii lecturii. La 30 de ani de la înfiinţare, Editura Litera se bucură să fi adus multor generaţii de copii din România cărţi dintre cele mai frumoase şi mai utile pentru educaţia lor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare