; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harvey

Astăzi e Ziua Mondială a Teatrului. Ce spectacole vedem weekendul acesta la TVR 3

27 March 2020

Amatorii de teatru tv își dau întâlnire în această perioadă grea pentru toată lumea la TVR 3: postul difuzează în fiecare zi, de la 20.00, de la spectacole pentru copii la dramaturgie contemporană, portrete ale creatorilor de teatru, dar și capodopedere ale dramaturgiei clasice, spectacole din Arhiva de Aur TVR.

 

Astăzi, vinery, 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, TVR 3 difuzează de la 20.00 spectacolul „Harvey' de Mary Chase, în regia lui Tudor Mărăscu, cu Radu Beligan, Adela Mărculescu, Damian Crâşmaru, Dan Puric, Simona Bondoc, Raluca Penu, Răducă Iţcuş, Cristina Pancu, Alexandru Hasnaş, Catiţa Ispas, Valentin Uritescu.

 

Mâine, sâmbătă, 28 martie, tot de la 20.00, este programată piesa „Nevestele vesele din Windsor', de William Shakespeare. Spectacolul este preluat de la Teatrul Metropolis, în regia lui Alexandru Tocilescu, avându-i în distribuție pe Lucian Iancu, George Ivașcu, Adriana Trandafir, Ion Grosu, Crina Mureșan, Mariana Dănescu, Mihai Niță, Victor Apetrei, Mihai Stănescu, Marcel Lovin, Gelu Nițu.

 

Iar duminică, 29 martie, de la 20.00, telespectatorii pot urmări „Romeo și Julieta', IN MEMORIAM Nagy Alfréd (24 aprilie 1977 – 23 martie 2020). Este vorba de un spectacol montat de László Bocsárdi în anul 2003, la Teatrul Tamási Áron din Sf. Gheorghe. Scenografia este semnată de József Bartha, iar costumele sunt creația lui Judit Dobre Kóthay. În distribuție: Nagy Alfréd, Péter Hilda, Pálffy Tibor, Váta Loránd, Szabó Tibor, regia TV: Silviu Jicman (spectacol în limba maghiară, cu subtitrare în limba română). 

 

TVR 3 va continua să difuzeze spectacole de teatru și săptămâna viitoare, cu titlurile noi difuzate seara de la 20.00, cu reluare a doua zi, de la 14.00

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare