; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Delia

FOTO: Delia s-a căsătorit civil. Urmează nunta!

30 August 2012

Astăzi, Delia i-a spus „Da' logodnicului ei, Răzvan, în cadrul unei ceremonii intime, într-un cadru restrâns, la Târgu-Jiu, orașul natal al viitorului soț al artistei. Alături de Delia și Răzvan au fost doar câțiva prieteni apropiați și familia.

Delia trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, cu atât mai mult cu noul sezon „X Factor', proiect din care face și ea parte, începe pe 23 septembrie. Dacă astăzi, la final de august, Delia se cunună civil, nunta religioasă va avea loc pe 16 septembrie.

Luna de miere, a spus Delia, va fi organizată într-o pauză de filmări de la „X Factor'. Delia și Răzvan plănuiesc o „evadare' în Africa, departe de lumina reflectoarelor și de presa de scandal de la noi.

Delia va fi o mireasă deloc stresată în ziua cea mare, și asta pentru că viitorul ei soț, omul de afaceri Răzvan Munteanu, e cel care se va ocupa de alegerea locației, dar și de aranjamentele florale, tortul miresei, programul artistic. Pe scurt, a scris recent Libertatea, mirele va rezolva problemele ce țin de pregătirea celei mai importante și frumoase zile din viața lor.

293190_323891324372645_971943138_n

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare