; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marin, Marcela si nuntasii

Astăzi, de la 21:30, emisiunea „Gospodar fără pereche” are ediție specială

11 December 2017

Primul sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche' a ajuns la final însă nu înainte de a celebra iubirea dintre doi concurenți! Astăzi, de la 21:30, la PRO TV vom putea urmări nunta dintre Marin și Marcela.  Și-ar fi imaginat Marin vreodată că își va cunoaște jumătatea la Gospodar fără pereche? Cât de emoționați au fost cei doi miri atunci când au spus DA în fața primarului orașului Orăștie, la cununia civilă? Care au fost tradițiile ardelenești pe care Marin și Marcela le-au ales pentru ziua nunții? Ce surprize le-au pregătit ceilalți gospodari mirilor?

 

Pentru Marin, atât gospodarii fără pereche, cât și pețitoarea Anamaria Prodan Reghecampf s-au mobilizat și au pregătit o mulțime de momente speciale! La nunta care a avut loc la începutul lui noiembrie în Orăștie, mărturiile au fost realizate chiar de către cei care au participat la emisiunea Gospodar fără pereche: Alexandru Abramiuc a pregătit borcane cu miere, Vasile Nichita a pregătit țuica, Bogdan Năstase a adus vinul, dar și multe alte surprize!

 

Deși nu i-a fost foarte ușor să ajungă de fiecare dată în gospodăria din vârful dealului din Mada, Anamaria Prodan Reghecampf a simțit chiar de la bun început că Marin va fi norocos și că-și va găsi jumătatea, a fost liniștită atunci când a văzut că gospodarului îi stă foarte bine în rolul de tată, iar la nuntă a pregătit pentru cei doi însurăței o surpriză de proporții: un foc de artificii impresionant!

 

Nu a lipsit de la nuntă Julieta, care le-a fost alături celor doi pe toată durata zilei, a susținut-o pe mama lui Marin atunci când aceasta a fost prea emoționată și a dansat minute în șir cu tatăl mirelui. În stilul clasic, a fost sufletul petrecerii și nu a stat o clipă în loc, mobilizând toți invitații la dans și voie bună.

 

În această seară, de la 21:30, Gospodar fără pereche se încheie cu o ediție specială, nunta lui Marin cu Marcela, aleasa inimii sale.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare