; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta

Astăzi, Cătălin Măruță împlinește 10 ani de când este în echipa PRO TV

23 October 2017

Pe 22 octombrie 2007, la Pro TV, Cătălin Măruță (39 de ani) ne invita pentru prima oară la „Happy Hour'. Vreme de 8 ani, emisiunea a avut acest titlu până în 2015, când a devenit „La Măruță'. Anul acesta, prezentatorul împlinește 10 ani de Pro TV. Un deceniu în care show-ul a trecut prin numeroase transformări, „am făcut de toate timp de 10 ani' – a spus Măruță la evenimentul de presă dedicat evenimentului – „și am avut ca invitat cam toată lumea din showbiz'.

 

Astăzi, 23 octombrie, de la ora 15:00, emisiunea „La Măruță' va avea parte de o ediție aniversară, în care vom vedea un material extrem de amuzant al căror protagoniști sunt Smiley și Cătălin – taximetriști prin București. Tot astăzi, Andreei Marin îi va fi testat curajul, iar Andra, actorii din Las Fierbinți, echipa Visuri la cheie și alte vedete din România vor veni cu surprize.

'Sunt fericit pentru acești 10 ani din viața mea profesională și pentru faptul că în tot acest timp am reușit să adun peste 10 mii de interviuri live atât cu vedetele din România, cât și cu oameni obișnuiți. Sunt mândru că emisiunea pe care o prezint este cea mai longevivă emisiune live de divertisment, zi de zi, la PRO TV. M-am bucurat enorm că astăzi le-am împărtășit colegilor din presă din această experiență și că mi-au cunoscut echipa, oamenii cu care lucrez zi de zi și care îmi sunt alături.', a declarat Cătălin Măruță.

Alina Tolontan, producătoarea emisiunii, ne-a spus că acum, privind înapoi la cei 10 ani trecuți își dă seama că au fost „și lucruri bune și lucruri mai puțin bune', că e mulțumită de unele lucruri și că poate acum pe altele le-ar fi făcut altfel. Dar toate privirile sunt acum spre viitor: emisiunea „La Măruță' va renunța la genul tabloid și se va îndrepta spre zona de divertisment, pe care prezentatorul o stăpânește mult mai bine

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare