; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma. Orășeni vs Săteni (1)

Astăzi are loc primul duel cu eliminare din competiția „Ferma”, de la Pro TV. Cine sunt concurenții care se luptă să rămână

10 September 2020

Cu fiecare zi petrecută în casă, fermierii înțeleg că nu se pot juca cu provocările primite! Aseară, orășenii au profitat de prima lor victorie, în duelul pentru mâncare, cu ajutorul lui Bogdan Stoica care a învins-o pe Viviana Sposub la o căutare de chei… în bălegar! 

 

În urma participării la acest duel, cei doi au devenit primii servitori din fermă, iar Viviana s-a văzut nevoită să accepte că va merge la duelul pentru eliminare! Hotărâtă să demonstreze că locul ei este lângă săteni, și nu acasă, ea a decis să o provoace la duel pe Alina Pușcău. 

În această seară, de la 21:30, vom vedea cine va învinge în 'duelul frumuseților', cine se va concentra și va demonstra că are forța necesară pentru a trece de o luptă grea și cine se va vedea nevoit să admită că drumul spre marele premiu s-a oprit. 

Un alt semn de întrebare, apare și în privința relației dintre Paul Diaconescu și Elena Chiriac. După ce Paul a declarat că Elena nu poate trece neobservată și că 'eu nu am acasă o relație, suntem într-o câmpie, dacă va exista vreo atracție mai sinceră, o voi exprima', discuțiile dintre cei doi vor continua și în această seară. Oare vor face cei doi un nou pas sau faptul că ea a ales să doarmă lângă un alt coechipier va sta în fața potențialei idile?

Prima săptămână a competiției se încheie astăzi de la 21:30 cu un duel de neratat!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare