; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chef Silviu Chelaru, Chef Joseph Hadad, Cosmin Tudoran

Astăzi are loc finala „MasterChef România”. Cine se luptă pentru marele premiu

14 November 2019

În această seară, de la ora 22:00, într-o atmosferă încărcată de emoție și dorință de a demonstra că sunt cei mai buni, cei trei finaliști vor găti cu un singur gând: marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România. 

După ce Diana Ungureanu a părăsit competiția la finalul semifinalei de miercuri seară, Alina, Cezar și Ionuț se pregătesc de cele mai dificile probe de până acum, sub privirile și încurajările concurenților din acest sezon care vor reveni la balconul MasterChef pentru o ultimă seară!  

Semifinala MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 25.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut cifre de două ori mai mici: 2.7 puncte de rating și 10.4% share.

În prima probă, cei trei concurenți vor îmbina rețetele clasice cu originalitatea și vor pregăti câte un preparat care să-i convingă pe jurați că merită să ajungă la lupta finală în doi! Cei care vor avansa vor trebui să gătească astfel încât să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei jurați: Chef Silviu Chelaru, Chef Joseph Hadad și expertul în vinuri, Cosmin Tudoran.

De la ora 22:00, pe PRO TV, în cadrul marii finale, vom afla cine va reuși să câștige încrederea juraților și să fie desemnat MasterChef România 2019, obținând marele premiu de 50.000 de euro! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare