; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aspirina   Las Fierbinti

Aspirina revine în serialul „Las Fierbinți”

13 December 2017

Actrița Mirela Oprișor, cea care îi dă viață Aspirinei revine în serialul „Las Fierbinți' de la PRO TV.

O surpriză de proporții se pregătește în această perioadă în serialul Las Fierbinți. Unul dintre cele mai iubite personaje se pregătește de reîntâlnirea cu publicul. După un an și ceva de somn, Aspirina se trezește ca prin minune într-un episod special Las Fierbinți, pe care PRO TV il va difuza in Ajunul Crăciunului.

'A fost o mare bucurie pentru mine această întoarcere, revederea cu toată echipa, de la actori, sunetiști, operatori, până la Marry, doamna care ne dă de mâncare. Sper din tot sufletul să fie o bucurie și pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, când eu și colegii mei vom încerca, în această perioadă tensionată social, să aducem zâmbetul pe buzele românilor. Crăciun fericit! Să avem un An Nou mai bun. Să fim sănătoși cu toții și poate reușim în acest an să facem lucrurile mai bine.', a declarat Mirela Oprișor.

Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, îndrăgitele personaje din Las Fierbinți te așteaptă cu un episod special si o porție zdravănă de comedie, dar și cu o mulțime de aventuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare