; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asli enver

Aslı Enver („Mireasa din Istanbul”) și Murat Boz s-au despărţit

17 April 2018

Deşi păreau foarte fericiţi împreună, Aslı Enver (33 de ani), protagonista serialului „Mireasa din Istanbul', și iubitul ei, actorul şi cântăreţul Murat Boz, ar fi pus punct relaţiei care dura de doi ani şi jumătate, anunţă hurriyet.com.tr.

Asli s-ar fi mutat deja din casa în care locuiau împreună, iar unul dintre motive ar fi fost apropierea dintre Murat şi cântăreaţa Hadise, aceştia fiind colegi la „Vocea Turciei'. Asli şi Murat au mai fost despărţiţi două luni în timpul relaţiei, însă au reuşit să treacă peste neînţelegeri, iar apropiaţii îi vedeau căsătoriţi în viitorul apropiat.

Murat şi Asli au jucat împreună în filmul „Kardeşim Benim' (2016), alături de Burak Özçivit (bun prieten cu Murat), însă Asli nu a mai vrut să facă parte şi din distribuţia peliculei, „Kardeşim Benim 2'. Actriţa a ales să lucreze la alte două proiecte: serialul „Mireasa din Istanbul' şi lungmetrajul Öteki Taraf', în care i-a dat replica tot lui Özcan Deniz. Asli are un mariaj la activ, ea fiind căsătorită, din 2012 până în 2015, cu actorul Birkan Sokullu (protagonistul serialului „În numele fericirii').   

Nici Asli şi nici Murat nu au confirmat s-au infirmat ştirea că s-au despărţit. Mai mult, ei nu şi-au şters de pe conturile de socializare pozele pe care le au împreună. Ultima datează din 8 martie şi e însoţită de un mesaj de iubire.

Asli filmează în prezent pentru sezonul doi al producţiei „Mireasa din Istanbul', care, cel mai probabil, se va termina la turci în iunie. Conform televizyongazetesi.com, în timpul filmărilor la acest sezon, actriţa s-a accidentat la picior şi a trebuit să stea departe de platouri 3 zile, însă Murat a răsfăţat-o cumpărându-i tot felul de cadouri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare