Homepage  / Televiziune

Ce se va întâmpla în ediția din 2 septembrie a emisiunii „Asia Express”. Lupta pentru prima amuletă începe

Ce se va întâmpla în ediția din 2 septembrie a emisiunii „Asia Express”. Lupta pentru prima amuletă începe
13

de Redactia Tvmania,

Cea dintâi ediție a sezonului 7 „Asia Express” a adus un început fulgerător al cursei de pe Drumul Zeilor. Cele nouă echipe de vedete au primit primele plicuri roșii cu indicii din partea Irinei Fodor chiar pe aeroportul din Chiang Rai, destinația din nordul Thailandei unde a început aventura. Emoții de nestăpânit, multă tensiune și adrenalină! Cursa continuă în această seară, când concurenții se întâlnesc pentru prima dată cu Irina Fodor pe Drumul Zeilor: urmează cel dintâi joc de amuletă al sezonului 7.

Ce se va întâmpla în ediția din 2 septembrie a emisiunii Asia Express

Cele nouă echipe de vedete au intrat rapid în miezul acțiunii, confruntându-se cu cel mai greu început din istoria emisiunii. Imediat după aterizarea pe aeroportul din Chiang Rai, au primit primele plicuri roșii care au creat confuzie… Concurenții au ajuns încă de la primele misiuni în inima culturii tribale a Thailandei.

După o noapte petrecută chiar la unul dintre triburile din nordul Thailandei, experimentând cel mai auster stil de viață, s-au întrecut într-o cursă cu elefanți, descoperindu-și bagajele în casele unei alte comunități fascinante: tribul femeilor cu gâtul lung, cunoscute în întreaga lume pentru numeroasele inele metalice purtate la gât, ca simbol al frumuseții și grației.

Anca Turcasiu si Andreea SamsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În seara aceasta, competiția continuă cu prima întâlnire a echipelor cu Irina Fodor pe Drumul Zeilor. Urmează, așadar, cel dintâi joc de amuletă al sezonului 7 – primele două echipe care ajung la ea se califică pentru un joc ce va aduce și avantajul uriaș al unui Joker. Tot diseară echipele vor porni în căutarea primei cazări la ceas de seară, continuând apoi cursa spre marea imunitate a primei etape.

„A fost foarte nasol momentul în care am realizat că trebuie să oprim și să ne căutăm cazare, în loc să ajungem la destinație, așa cum ne- am fi dorit”, a spus Sorin Brotnei. „A început lucrul de care mă temeam cel mai mult – și anume goana după cazare, pentru că, pe primul loc în topul fricilor mele înainte de plecarea în Asia Express, am pus găsirea cazării”, a spus Mihai Găinușă.

Cursa spre prima imunitate îi va provoca, de altfel, pe concurenți să-și înfrunte cele mai diverse frici. În goana spre mult dorita răsplată, imunitatea oferind la pachet și relaxarea cazării la hotel, echipele vor avea de rezolvat o enigmă într-una dintre cele mai importante atracții din Chiang Rai, Wat Huay Pla Kang, impresionanta statuie a Zeiței Milosteniei. Cu o arhitectură unică și o înălțime de 25 de etaje, uluitor decorat în interior, templul budist va fi locul uneia dintre cele mai dificile misiuni de pe Drumul Zeilor.

Cine va câștiga prima amuletă din noul sezon Asia Express

Cine va câștiga prima amuletă și cum se vor descurca echipele în lupta pentru marea imunitate a primei etape telespectatorii vor afla urmărind cea de-a doua ediție a emisiunii, în această seară, la Antena 1, de la 20:30.

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod a fost difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, iar aventura continuă în edițiile pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton