Homepage  / Televiziune

Lupta pentru amuletă la „Asia Express”. Ce echipă a reușit să o obțină: „Nervii zbârnâiau în stomac”

Lupta pentru amuletă la „Asia Express”. Ce echipă a reușit să o obțină: „Nervii zbârnâiau în stomac”
9

de Redactia Tvmania

Noul sezon al emisiunii „Asia Express” a debutat în urmă cu doar câteva zile, iar telespectatorii au aflat în ediția difuzată marți, 3 septembrie, ce echipă a reușit să câștige jocul de amuletă.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au câștigat la limită jocul pentru amuletă

În ediția a treia a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, din 3 septembrie 2024, trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă, iar concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a pune mâna pe ea, însă doar una dintre echipe s-a dovedit câștigătoare.

andreea samson 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Concurenții au ajuns pe un teren, plin de nămol, în care au trebuit să alerge și de pe care erau nevoiți să arunce niște mingi într-un coș.

Proba s-a dovedit a fi dificilă pentru concurenții care au avut nervii întinși la maxim. În proba finală a mingiilor au rămas echipele formate din Oana Paraschiv și Mihai Găinușă și Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Echipa care a reușit să înscrie cele trei goluri necesare și a câștigat amuleta a fost cea formată din Mihai Găinușă și Oana Paraschiv.

„Nervii zbârnâiau în stomac!” spunea Oana Paraschiv cu privire la proba care a scos-o din minți, dar care, în cele din urmă, i-a adus amuleta la care au visat toți concurenții.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv și-au testat prietenia pe Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, cei doi colegi de la Național FM, au pornit pe Drumul Zeilor, în „Asia Express” cu multă speranță și fiind convinși că prietenia lor va deveni și mai puternică după participarea la acest concurs care testează limitele concurenților.

Cel mai dur reality show al momentului, „Asia Express” a revenit la Antena 1 din 1 septembrie, cu un parcurs spectaculos – cel mai lung de până acum, având 11 etape, în loc de 10. Thailanda, Malaezia și Indonezia sunt țările pe care le vor traversa perechile de vedete dornice de aventură la capătul lumii, printre concurenți numărându-se doi oameni de radio și televiziune pe care îi leagă o prietenie îndelungată: Mihai Găinușă și Oana Paraschiv.

După toate peripețiile petrecute în „Asia Express”, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au avut parte de alte aventuri. De data aceasta, în România, căci cei doi au filmat recent pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!”, unde Nea Mărin a avut grijă să-i provoace din plin. De data aceasta, Oana și Mihai au făcut echipă cu Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Sursă foto: Instagram Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton