Homepage  / Televiziune

Filmările pentru „Asia Express” 2024 vor începe în februarie. Ce vedete ar putea concura în noul sezon

Filmările pentru „Asia Express” 2024 vor începe în februarie. Ce vedete ar putea concura în noul sezon
17

de Cristina Țapu,

„America Express” a ajuns la final în urmă cu puțin timp, dar producătoarea Mona Segall nu are timp de pierdut și se pregătește deja pentru un nou sezon plin de adrenalină. Iată cine va participa la următorul sezon, care se va numi „Asia Express”, de această dată.

Când începe „Asia Express” 2024

Conform celor de la Cancan, filmările pentru noul sezon al emisiunii urmează să înceapă pe 28 februarie 2024, sub coordonarea producătoarei Mona Segall, care are în palmares numeroase emisiuni de succes. Momentan cei de la Antena 1 nu au anunțat în mod oficial informații despre programul filmărilor sau premiera emisiunii pe micile ecrane.

Unde se desfășoară „Asia Express” 2024

Thailanda, Malaezia și Filipine vor fi noile destinații care vor oferi concurenților experiențe de neuitat în lupta pentru premiul cel mare. Potrivit Cancan, concurenții vor porni spre meleagurile exotice la finalul lunii februarie, atunci când vor începe și filmările noului sezon.

„Asia Express” s-a mai desfășurat în Thailanda în 2020, în primul sezon al show-ului, cel câștigat de Raluka și Ana Baniciu. De asemenea, în sezonul 3, câștigat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, traseul a dus vedetele prin Filipine și Taiwan.

Cine sunt concurenții noului sezon „Asia Express”

Pentru anul 2024, Mona Segall și echipa sa au decis în unanimitate să schimbe locurile în care se va desfășura acțiunea. Astfel, filmările nu vor mai avea loc în zonele periculoase din America Centrală, ci în Asia, similar cu primele trei sezoane ale celebrei emisiuni.

anca-turcasiu-la-marutaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Potrivit aceleiași surse, Anca Țurcașiu va face echipă cu fiul ei, Radu Alexandru. Tânărul este o prezență discretă în showbizul românesc, dar iată că aventurile din „Asia Express” l-au determinat să accepte o provocare marca Antena 1.

Un alt concurent în noul sezon este actorul Adrian Nartea. Mai mult decât atât, și artistul Damian Drăghici ar face parte din concurenți. Rămâne de văzut dacă aceste nume vor fi confirmate în mod oficial de către cei de la Antena 1.

Cel mai recent sezon al emisiunii a fost câștigat de către Laura Giurcanu și partenera sa de echipă, Sânziana Negru. Cele două i-au înfruntat în finală pe Alexia Eram și Aris Melkior, deveniți preferații telespectatorilor. După ce a obținut premiul cel mare, Sânziana a investit inteligent banii pe care i-a primit și și-a deschis un restaurant cu specific mexican în București.

Cine au fost câștigătorii celorlalte ediții „Asia Express”

Ana Baniciu și Raluka au câștigat Sezonul 1 al emisiunii Asia Express, iar premiul în bani obținut a fost cheltuit cu rapiditate.

Cele două artiste au obținut suma de 30.000 de euro ca premiu, dar după ce o parte a acestei sume a fost direcționată către stat, au rămas cu 25.200 de euro. Această sumă a fost împărțită în mod egal între ele, până la ultimul bănuț.

În momentul în care au aflat că sunt câștigătoare, cele două au dezvăluit în diverse emisiuni că intenționau să își achiziționeze apartamente în același bloc, exprimându-și dorința de a deveni vecine. Cu toate acestea, planul lor inițial nu s-a concretizat.

Oase și CRBL au câștigat Sezonul 2 al emisiunii Asia Express, participând în calitate de cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, după obținerea marelui premiu, dinamica relației lor a suferit o schimbare radicală.

În prezent, CRBL și Oase nu-și mai vorbesc și au profitat de fiecare ocazie pentru a se ataca prin declarații acide.

Învingătorii celui de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express sunt nimeni alții decât Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Aceștia au obținut premiul în valoare de 30.000 de euro, la fel ca oricare altă echipă câștigătoare, însă suma rămasă în mâinile lor a fost mai mică, după plătirea impozitelor către stat.

Producătoarea „Asia Express” 2024, Mona Segall are un CV impresionant și un salariu pe măsură

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

mona segall america expressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 17

Cu sprijinul părinților săi, Doru și Paula Segall, ambii documentariști, Mona a avut privilegiul să descopere secretele acestei profesii încă din copilărie. Când avea trei anișori, Mona Segall știa deja că voia să lucreze în televiziune atunci când va fi mare, iar visul i s-a îndeplinit!

Mona Segall a negociat condițiile venirii sale la Antena 1, reușind să obțină un salariu lunar de 20.000 de euro. Odată ce a făcut trecerea la trustul Intact, echipa cu care lucrează și programul au suferit modificări semnificative, întrucât producătoarea a dezvăluit că nu poate desfășura activități încă de la primele ore ale dimineții.

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton