; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asia express 2021

Asia Express sezonul 4, 2021 – Drumul Împăraților. Show-ul vine cu mici schimbări

20 May 2021

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților va începe în curând la Antena 1. Show-ul vine cu mici schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le au de străbătut, cât și a prezentatorului. Nouă perechi de vedete vor pleca în aventura vieții lor pe Drumul Împăraților, iar noua gazdă a emisiunii este Irina Fodor.

Asia Express sezonul 4 – Drumul împăraților. Unde are loc ediția din 2021

După o îndelungă așteptare, reality show-ul își pregătește revenirea pe micile ecrane: încep oficial filmările pentru sezonul 4. De data aceasta, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

 

Asia Express sezonul 4 – cine sunt concurenții

Asia Express, cel mai dur reality show din România este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în noul sezon Asia Express.

Iată lista completă concurenți Asia Express sezonul 4

 

Asia Express sezonul 4, 2021 – cine prezintă noul sezon

Noul sezon Asia Express pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Antena 1 a luat o serie de hotărâri importante cu privire la formatul emisiunii înlocuind-o pe Gina Pistol în cel de-al patrulea sezon „Asia Express'. 

Astfel, la fel cum s-a întâmplat și la „Chefi la cuțite', cea care o va înlocui pe Gina Pistol în formatul „Asia Express' va fi Irina Fodor. Irina va prelua coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor.

 

Cine este Irina Fodor

Irina Fodor este mamă, soție și om de televiziune. Originară din Buzău, Irina a venit în Capitală pentru a urma cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din București. Curând și-a făcut intrarea în mass-media și a devenit reporter. Ulterior a fost prezentator la „Poveștiri adevărate' și, în anii ce au urmat, a făcut parte dintr-o companie cunoscută de broadcasting. Irina Fodor, noua prezentatoare „Chefi la Cuțite', și Răzvan s-au cunoscut în 2007. Formează un cuplu solid și au împreună o fetiță.

 

Cine este Oase

Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, este unul dintre cei mai mari susținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România. Oase și CRBL au câștigat Asia Express, sezonul 2.

 

Cine este Marius Damian

Marius Damian, în vârstă de 42 de ani, a fost văzut de-a lungul timpului pe scena teatrului și a apărut în mai multe filme românești, cum ar fi „Ai noștri', „Minte-mă frumos' sau „S-a furat mireasa'.  Marius Damian este căsătorit de mai mult timp cu actrița Antoaneta Zaharia, cea alături de care a jucat în „Minte-mă frumos'.

 

Când se difuzează Asia Express sezonul 4, 2021, la Antena 1

Filmările la Asia Express sezonul 4 încep în mai 2021, iar show-ul va fi difuzat, cel mai probabil, în toamna acestui an. Nu s-a făcut publică data oficială la care începe emisiunea. Ultimul sezon al reality show-ului a fost difuzat în perioada februarie-aprilie 2020. Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat Asia Express sezonul 3. Aceștia au luptat în marea finală alături de Speak și Ștefania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare