Homepage  / Știri / Televiziune

Asia Express, 20 septembrie 2021. Ediție plină de surprize. Ce echipă a câștigat prima Imunitate

Asia Express, 20 septembrie 2021. Ediție plină de surprize. Ce echipă a câștigat prima Imunitate
8

de Andra Stana,

Prima luptă pentru imunitate din sezonul 4 Asia Express a fost câștigată de o echipă ambițioasă și hotărâtă. În ediția de luni, 20 septembrie 2021, cei 18 concurenți au luptat cu cele mai dure arme. În final, un cuplu a reușit să obțină o zi de odihnă și alte beneficii.

Cele nouă echipe au luptat cu toate forțele lor în „războiul” pentru imunitate, care le poate aduce o mulțime de beneficii. De la primul autostop și până la ultima misiune din cele trei ediții, concurenții au dat tot ce au putut în cursă și au mers mai departe. Asta chiar dacă au avut momente când au cedat, scrie a1.ro.

Nouă echipe s-au luptat pentru o zi de odihnă, cazare, macare, distracție, mașină la scară, 100 de euro și imposibilitatea de a părăsi competiția, însă o singură pereche a ajuns prima la Irina Fodor și a câștigat prima imunitate din sezonul 4 Asia Express.

Asia-Espress-20-septembrie-2021-Ed-4-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mihai și Elwira Petre au câștigat prima cursă de Imunitate din sezonul 4 Asia Express

Punctul de întâlnire dintre Irina Fodor și cele nouă echipe a fost printre ruinele din Assos, în templul zeiței Atena. Primii ajunși la destinație vor primi darul cel mai râvnit, imunitatea. Mulți dintre concurenți au întâmpinat dificultăți în a ajunge în locul în care erau așteptați de prezentatoarea TV.

„Am fost foarte impresionată de modul în care ați ajuns la mine toți”, le-a spus Irina Fodor în ediția „Asia Express” de luni, 20 septembrie 2021. Apoi, prezentatoarea a anunțat cine a câștigat proba.

Cele nouă echipe au început să apară pe rând la locul impus. Cei care au ajuns primii sunt Mihai și Elwira Petre, urmați de Cosmin și Eliza Natanticu. Pe locul trei au ieșit Lidia Buble și Estera.

Asia Express, 20 septembrie 2021. Ce avantaj are acum familia Petre

Mihai și Elwira Petre nu pot fi eliminați din competiție și au câștigat o zi de odihnă, cazare, mâncare, distracție, 100 de euro și mașină la scară.

„Parcă simți așa că ți se relaxează toată musculatura.”, a spus soția lui Mihai Petre.

Cei doi concurenți au primit felicitări și cuvinte de laudă din partea colegilor de competiție.

„Dragilor, vă așteaptă o mașină, 100 de euro. Este doar sfârșitul primei aventuri. Asia Express continuă!”, a mai spus Irina Fodor.

Ce îi așteaptă pe concurenți în ediția de marți, 21 septembrie 2021

Mihai Petre și Elwira sunt până în acest moment singura echipă ce a câștigat cea mai importantă miză din prima etapă a concursului, dar în seara aceasta, un alt cuplu va deveni imun în nominalizarea cursei pentru ultima șansă, căci o nouă imunitate este pusă în joc de către Irina Fodor.

Tot în această seară, 21 septembrie, de la 20:30, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco vor începe în forță în ritm de joc de amuletă. Provocarea din satul pescăresc le poate aduce 1000 de Euro, dar și un avantaj substantial.

În această cursă imprevizibilul situației poate schimba clasamentul în orice moment. Cine va câștiga, telespectatorii vor afla în această seară.

Traseul de azi îi va trece pe concurenți de la agonie la extaz, căci ritmul alert de competiție în vreme de pandemie se va lăsa cu multă frustrare:

Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că această emisiune poate să te facă erou și victimă la câteva ore distanță.

Adriana Trandafir

Cine va obține cea de-a doua imunitate a etapei și cum se va desfășura a treia zi a competiției în Turcia, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express– Drumul Împăraților.  

Sursa foto: Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton