; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mila ashton

Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează „Vinul de carantină”, iar 100% din încasări vor fi donate organizațiilor de caritate

21 April 2020

Ashton Kutcher și Mila Kunis lansează „Vinul de carantină', iar 100% din încasări vor fi donate organizațiilor de caritate care sprijină lupta împotriva coronavirusului. Cei doi actori au făcut anunțul duminică, 19 aprilie, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Mila și Ashton s-au asociat cu companiile producătoare Nocking Point Wines si Battle Creek Cellars pentru a produce o varietate de vinuri.

Într-un videoclip de pe site-ul brandului, cuplul discută despre un „delicios pinot noir din Oregon', care se ridică la prețul de 50 de dolari pentru două sticle. Site-ul acceptă acum precomenzi, iar primele sticle vor fi livrate la începutul lunii mai.

„Sută la sută din profituri se vor îndrepta către câteva organizații de caritate pentru a ne asigura că vor putea continua munca și sprijinul oferit de-a lungul timpului celor nevoiași', spune Kunis, în vârstă de 36 de ani. „Am găsit organizații de caritate care se concentrează pe trimiterea PPE [echipament personal de protecție pentru lucrătorii medicali] în țară [și] organizații de caritate care ajută la hrănirea copiilor', spune Kutcher, 42 de ani.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare