; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher şi Katherine Heigl formează „Un cuplu mortal”

07 June 2010

„Un cuplu mortal' va fi lansat la cinema fără a fi văzut în prealabil de critici. Producătorii riscă, în speranţa că vor câştiga publicul cu povestea deloc inovatoare.

Povestea din pelicula de faţă aminteşte de „Dl. şi dna. Smith': doi protagonişti atrăgători, soţ şi soţie, sunt implicaţi în lumea spionajului de elită şi se luptă pe viaţă şi pe moarte, între un pupic şi o urmărire ca-n filme.

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) şi Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) se cunosc în vacanţă, se îndrăgostesc şi se căsătoresc, iar trei ani mai târziu eroii noştri au o viaţă tipică de suburbie americană. Totul se dă peste cap în dimineaţa în care Spencer aniversează 30 de ani şi află că trecutul pe care l-a ascuns de nevastă l-a ajuns din urmă. Mai exact, soţul model e un fost spion expert în intrigile internaţionale, omul perfect pentru a elimina orice ţintă periculoasă, care şi-a petrecut tinereţea bătând globul în lung şi în lat şi a schimbat maşinile scumpe şi femeile frumoase ca pe şosete. Acum, Spencer a devenit el ţinta, iar un ucigaş plătit îl urmăreşte de ani buni, pentru a-l elimina. Şi cum acesta poate fi oricine, Spencer şi Jen încep să-şi bănuiască vecinii, prietenii, chiar şi pe vânzătorul de la alimentara unde-şi fac cumpărăturile.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare