Homepage  / Cinema / Vedete străine

Ashton Kutcher regretă prietenia avută cu P.Diddy. Actorul se teme pentru viitorul său din cauza legăturii cu controversatul rapper

Ashton Kutcher regretă prietenia avută cu P.Diddy. Actorul se teme pentru viitorul său din cauza legăturii cu controversatul rapper
21

de Cristina Țapu,

Ashton Kutcher regretă relația sa de prietenie cu Sean „Diddy” Combs și se teme că rapperul, aflat în dizgrație, ar putea să mintă autoritățile despre prietenii săi celebri pentru a-și reabilita reputația. Iată care sunt cele mai mari temeri ale lui Ashton Kutcher, cel care i-a fost prieten foarte bun lui Sean Diddy.

Ashton Kutcher regretă prietenia sa cu Sean Diddy Combs

Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, se află în prezent în Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn, New York, așteptându-și procesul după arestarea de la începutul acestei luni sub acuzația de trafic de persoane în scop sexual.

Ashton Kutcher, acum în vârstă de 46 de ani, a fost apropiat de Combs timp de aproape două decenii, participând chiar și la una dintre celebrele și controversatele „petreceri albe” organizate de producătorul muzical, potrivit Daily Mail.

Surse din anturajul lui Kutcher spun că acesta este acum îngrozit de ceea ce Diddy ar putea dezvălui pentru a scăpa de pedeapsă. „Ashton regretă prietenia cu Diddy, având în vedere ce s-a întâmplat”, a declarat o sursă pentru DailyMail.com. „Se simte mințit, trădat și manipulat. Simte același lucru și despre Danny Masterson. Acum nu mai are încredere în nimeni, în afară de soția sa, Mila Kunis. Cercul lui înseamnă azi doar familia”.

2022 Tribeca Festival: VENGEANCE Red CarpetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Se pare că mai multe celebrități din industria muzicală știau despre lucrurile odioase care se petreceau la petrecerile organizate de către P.Diddy, însă din motive necunoscute, au decis să pună totul sub semnul tăcerii.

La faimoasele „white parties”, tinerii aspiranți la o carieră în showbiz erau supuși presiunii de a comite fapte de neconceput pentru a câștiga favorurile influenților moguli din industria muzicală și cinematografică. Sub influența alcoolului și a drogurilor, aceștia erau încurajați să participe la acte sexuale degradante. Nu de puține ori, tinerii care visau la o carieră în industria muzicală erau obligați să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane la rând.

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Sean ÒDiddyÓ Combs was arrested in New York on September 16, 2024, following an indictment by a grand jury.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

Mai mult decât atât, conform The Sun, se pare că P.Diddy deținea mai multe camere de supraveghere în vilele în care aveau loc orgiile astfel încât putea urmări ceea ce se întâmpla la orice oră din zi și din noapte. Potrivit publicației britanice, cele mai degenerate activități sexuale aveau loc după ora două noaptea, atunci când mare parte dintre invitați nu se mai aflau deja în vila de lux a starului.

Se pare că cea mai recentă petrecere de acest timp a fost organizată în anul 2009, iar la ea ar fi participat și celebrul actor Ashton Kutcher, soțul Milei Kunis.

Usher a dezvăluit amănunte despre petrecerile controversate organizate de P.Diddy

Usher avea doar 14 ani atunci când locuia cu P.Diddy mărturisind că a fost expus la multe „lucruri ciudate” pe care susține că nu le-a înțeles în totalitate din cauza vârstei fragede pe care o avea la vremea respectivă. Interviul dat de artist în The Howard Stern Show, în 2016, a apărut din nou în atenția publicului după ce Combs a fost reținut în urma acuzațiilor de agresiune sexuală și trafic de persoane cu scopul activiăților de factură sexuală.

În vara anului 1994, Usher a fost invitat să petreacă timp cu „Diddy” pentru a vedea exact cum arată „stilul de viață” al unui artist. „Am avut șansa să vă unele lucruri. Nu știu dacă am înțeles atunci ce sunt, uitându-mă înapoi, dar erau destul de sălbatice. Era o nebunie ce se întâmpla acolo. Nu știai niciodată ce se va întâmpla”, povestea Usher.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton