; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher nu ştie dacă revine în „Doi bărbaţi şi jumătate”

14 March 2012

Cu un an în urmă, actorul Ashton Kutcher semna un contract pe un an cu postul CBS, pentru rolul miliardarului Walden Schmidt, în sezonul 9 al sitcomului „Doi bărbaţi şi jumătate'.

Acum, prezent alături de creatorul producţiei, Chuck Lorre, la festivalul TV PaleyFest, Kutcher a spus presei că încă nu ştie dacă se va mai întoarce în producţie, a cărei următoare serie depinde de revenirea lui, scrie hollywoodreporter.com.

„Nu am auzit încă nimic de la puterile sus-puse', a spus actorul, care a insistat că momentan îşi doreşte să lucreze în continuare cu echipa serialului.

Lorre a spus celor prezenţi la conferinţa de presă de la PaleyFest că ar fi neobişnuit ca CBS să anuleze un produs plasat în primele 10 din punct de vedere al audienţei. „Doi bărbaţi şi jumătate' rămâne, în ciuda criticilor deloc apreciative, unul dintre cele mai urmărite producţii de la TV, din SUA.

Chuck Lorre a mai explicat că acum serialul e mai matur, că vor să-i readucă în distribuţie în această serie pe Judy Greer şi Patton Oswalt şi că Jake (Angus T. Jones) va absolvi liceul până la finalul sezonului 9.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare