Homepage  / Vedete străine

Ashton Kutcher și Mila Kunis își închiriază gratis vila de pe plaja Santa Barbara. Cum vor fi tratați norocoșii turiști

Ashton Kutcher și Mila Kunis își închiriază gratis vila de pe plaja Santa Barbara. Cum vor fi tratați norocoșii turiști
8

de Cătălina Matei,

Dacă nu aveți planuri în weekendul 19-20 august și vă aflați prin California, puteți să vă rezervați o vilă specială: Ashton Kutcher şi Mila Kunis îşi închiriază gratuit vila pe Airbnb. În plus, pe lângă superbul loc de cazare, vă veți alege și cu compania celor doi actori celebri care au pregătit un program special.

Trăiţi viaţa unui star de la Hollywood”, aceasta este promisiunea unui anunţ postat pe site-ul Airbnb de Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Celebrul cuplu se oferă să îşi închirieze gratuit vila, situată nu departe de plaja Santa Barbara, sâmbătă, 19 august. În plus, noroșii turiști vor avea parte și de o cină alături de cei doi actori.

Casa noastră de pe plaja din Santa Barbara este raiul nostru de linişte, mai ales atunci când avem nevoie să ne reîncărcăm bateriile (părinţii ştiu despre ce vorbim). Cu o privelişte superbă a munţilor Santa Ynez în fundal, nu ducem lipsă de activităţi care să vă facă şederea de neuitat„, se arată în anunţ.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis promit, de asemenea, într-un videoclip postat pe Instagram, să „îşi petreacă noaptea jucând jocuri de societate şi alte pasiuni îndrăgite de familie”. Programul include, de asemenea, o plimbare pe plajă, drumeţii şi explorarea magazinelor şi restaurantelor locale.

Nu este cea mai nebunească idee a mea… Staţi cu noi în casa noastră şi plecaţi ca şi cum am fi prieteni vechi!”, spune Ashton Kutcher în videoclipul postat pe Instagram.

În schimbul aceste oferte speciale, cei de la Airbnb vor dona o sumă considerabilă către Thorn, o organizație care luptă împotriva exploatării sexuale a copiilor, potrivit celor de la Vogue.

Cuplul de vedete calcă pe urmele lui Gwyneth Paltrow, care la începutul acestei luni a anunțat că primește oaspeți la proprietatea ei din Montecito.

Foto: Hepta

Oscars 2022: RED CARPETIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton