; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher are o idilă cu Mila Kunis?

25 April 2012

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Rihanna, despre Ashton Kutcher se zvonește acum că ar fi mai mult decât prieten cu frumoasa Mila Kunis, alături de care a jucat în serialul „That `70s Show'.

Prieteni cu ștate vechi, Mila (28) și Ashton (34) au plecat împreună într-o vacanță de trei zile, în Carpiteria, un oraș pe coasta Pacificului, aflat la sud de Santa Barbara, scrie People.com. Acolo, ei au mâncat sushi, au fost la cumpăraturi de flori și fructe, dar au și petrecut mult timp departe de ochii paparazzilor.

Zvonuri despre o posibilă idilă între cei doi au apărut săptămâna trecută, când au fost văzuți împreună luând cina cu niște prieteni, pentru ca mai apoi să plece la cumpăraturi. Mila Kunis a negat însă orice informație cu privire la o schimbare în viața ei amoroasă.

Cât privește escapada la mare, niciunul dintre reprezentanții celor artiști nu a oferit nicio declarație. Cu toate acestea, o sursă din anturajul starului din „Doi bărbați și jumătate' a spus că Ashton a avut mai demult o pasiune pentru Kunis.

„Era atât de îndrăgostit de ea în timp ce lucrau împreună… O vedea ca o zeiță, vorbea mereu despre frumusețea ei. Dar atunci ea era cu Macaulay Culkin', a spus sursa.

O altă persoană apropiată de Ashton Kutcher a spus însă că acesta vede în Mila Kunis o surioară, alături de care îi place să petreacă mult timp.

„El nu vrea o relație serioasă în acest moment', a spus cea de-a doua sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare