; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher a renunțat la haine pentru serial

20 July 2011

Nu e greu deloc ca un actor mai tânăr să îl înlocuiască pe Charlie Sheen în serialul „Doi bărbați și jumătate'. Darămite când te cheamă Ashton Kutcher și te dezbraci- pentru o cauză nobilă, normal.

Serialul, care va avea premiera în Statele Unite pe 19 septembrie, a început deja să se folosească de numele, dar și de imaginea lui Ashton pentru a-și face reclamă. Astfel, succesorului lui Charlie Sheen i se acordă multă atenție, iar rezultatele se vor vedea peste doar câteva luni.

Actorul de 33 de ani este cheia noului panou publicitar special creat pentru „Two and a half Men'. Panoul precedent, în care apărea Sheen, a fost dat jos luna trecută.

În luna mai, Ashton Kutcher a răspuns afirmativ când i s-a oferit un rol în serialul de comedie.

„Nu am mai primit atâtea telefoane și e-mail-uri în toți cei 13 ani ai mei de când sunt în showbiz. Ai putea crede că am câștigat la loterie, ceea ce s-a cam întâmplat', a declarat, la acea vreme, tânărul actor.

Starul din „No Strings Attached' va primi un salariu enorm, de peste 1 milion de dolari, pentru fiecare episod în care va apărea. „Am cel mai tare job din showbiz și sunt încântat peste măsură de asta', a spus Ashton, citat de Daily Mail.

Ashton nu vrea să îl copieze pe Charlie Sheen, dar a declarat: „Voi încerca din răsputeri să distrez la maximum telespectatorii'.

Soţul lui Demi Moore a devenit cunoscut după ce a jucat în longevivul serial „That 70s Show' (1998-2006).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare