; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashton Kutcher are o idilă cu Mila Kunis

Ashton Kutcher a plecat în vacanță cu Mila Kunis

01 August 2012

Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au luat câteva zile libere și au plecat într-o vacanță romantică. Actorul din „Doi bărbați și jumătate' a luat-o pe sus pe proaspăta sa iubită și, împreună, s-au cazat într-un complet hotelier de cinci stele din Bali.

Deși Ashton și Mila nu au confirmat faptul că sunt un cuplu, prietenii celor doi, citați de femalefirst.co.uk, au povestit că ei ar fi pregătiți pentru a da marea veste.

„Ashton a fost primul care a sărutat-o pe Mila, în timpul filmărilor pentru „That 70s Show', așa că au o legătură specială. Ei au început relația în primăvară, dar lucrurile au devenit mult mai serioase', a spus o sursă, citată de ziarul New York Post.

Săptămâna trecută, Mila i-a fost alături lui Ashton Kutcher în cadrul unei petreceri dată de membrii distribuției lungmetrajului „Jobs', inspirat de viața cofondatorului grupului Apple Steve Jobs.

„Stăteau pe o canapea, de aceeaşi parte a mesei, iar Mila se juca cu mâinile prin părul lui Ashton. Avea cotul aşezat pe spatele lui şi se juca cu părul lui şi îi masa umerii. El s-a aplecat spre ea, i-a şoptit ceva şi a sărutat-o', a declarat o altă sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare